Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ziduri de sprijin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Zublin România dispune de echipamentul tehnic pentru realizarea diferitelor tipuri de ziduri de sprijin (incinte de palplanşe, sprijiniri cu profile (sprijinire berlineză), torcret cu ancore autoforante, elemente prefabricate).
Incintele de palplanşe sunt secțiuni structurale lungi cu un sistem vertical de interblocare care creează un perete continuu. Pereții sunt cel mai adesea folosiți pentru a reține solul sau apa. Capacitatea unei secțiuni de palplanşa de a-şi îndeplini rolul depinde de geometria sa și de solurile în care este introdusă. Palplanşa transferă presiunea din partea exterioară a peretelui către solul din partea interioară a peretelui.
Există situaţii în care palplanşele vor rămâne în teren permanent sau temporar. Palplanşele permanente rămân în pământ și servesc ca structuri permanente. Palplanşele temporare sunt concepute pentru a asigura accesul sigur pentru construcție și sunt apoi îndepărtate.
Sprijinirile cu profile metalice sunt unele dintre cele mai vechi forme de sisteme de susţinere utilizate la săpăturile adânci. Metoda este, de asemenea, cunoscută sub denumirea de "Sprijinire Berlineză" atunci când se utilizează profile de oțel și dulapi de lemn. În mod alternativ, chesoanele, țevile circulare sau piloții din beton pot fi de asemenea folosiți ca ziduri de sprijin, dar cu costuri mai mari.
Pereții din ancore autoforante constau în instalarea unei armări pasive (adică, fără întindere) în terenul existent, prin instalarea unor bare sau secțiuni de oțel (i.e., unghii) și plasarea unui suport frontal. Peretele de ancore autoforante se execută de sus în jos, iar plăcile de repartiţie sunt instalate pe fiecare ancoră. Torcret sau beton se aplică de obicei pe fața excavației pentru a asigura continuitatea atunci când este construit un perete de ancore autoforante.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura